logo

Informace o ochraně osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Osobní údaje, cookies a podobně...

Společnost G.N.P. spol. s r.o. (provozovatel paketo.one), se sídlem Dolní Jasénka 279, 755 01 Vsetín, IČ 63319926, právnická osoba zapsána v OR u KS Ostrava v oddíle C, vložky 8184, zpracovává v případě vaší poptávky služeb ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje:

jméno a příjmení,
emailovou adresu,
telefonní číslo.

Jméno, příjmení a emailovou adresu je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou společností G.N.P. spol. s r.o. zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a G.N.P. spol. s r.o., nejdéle 1 rok od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

Zpracování osobních údajů je prováděno společností G.N.P. spol. s r.o., tedy správcem osobních údajů.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě,
v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Naše podmínky užití souborů cookies.

Co jsou cookies
Cookies využívá pro svou činnost naprostá většina webových stránek. Jedná se o krátké textové soubory vytvářené webovým serverem a ukládané ve Vašem počítači prostřednictvím prohlížeče. Když se později vrátíte na stejný web, prohlížeč pošle uloženou cookie zpět a server tak získá všechny informace, které si u Vás předtím uložil.

Jak G.N.P. spol. s r.o. využívá soubory cookie?
Na webových stránkách společnosti G.N.P. spol. s r.o. jsou soubory cookie nastaveny námi, případně třetími stranami (subjekty, se kterými máme uzavřenou smlouvu). Využívají se takzvané relační a trvalé soubory. Relační (krátkodobé) jsou soubory cookie, které jsou po ukončení relace trvale odstraněny. Naopak dlouhodobé cookie jsou uloženy ve Vašem počítači dokud neskončí jejich platnost (maximálně 2 roky), nebo nejsou Vámi z počítače odstraněny. Soubory umožňují naší společnosti rozpoznat Vaši opakovanou návštěvu.

K čemu a jaké cookies používáme?

Optimalizační
Tyto soubory umožňují sledovat anonymní uživatelská data (např. trendy v klikání) a poskytují dlouhodobě funkční a bezproblémovou stránku pro všechny uživatele webu.

Analytické
Tyto soubory jsou využity pro porozumění tomu, jak návštěvníci našich webových stránek stránky využívají a jak k nim přistupují. Lze je tak optimalizovat z hlediska uživatelských potřeb, aby byly uživatelsky co nejpříjemnější.

Výkonnostní
Důležité pro správnou funkci webových stránek, zlepšování uživatelské zkušenosti. Pomohou nám zapamatovat si Vaše předvolby, aby Vaše každá další návštěva byla pohodlnější a usnadnila Vám hledání.

Nezbytné
Nezbytné soubory cookie jsou využity pro správnou funkci webových stránek – pamatují si tak vaše volby a další informace, abyste tyto informace nemuseli uvádět znovu.

Reklamní
Reklamní a cílené cookies zaznamenávají Vaše návštěvy na naší webové stránce, stránky, které jste navštívili a odkazy, které jste sledovali. Tyto informace používáme, abychom Vám zobrazovali reklamy, které jsou pro Vás relevantní. Tyto informace používáme také za účelem omezení počtu opakování reklam, které vidíte, a měření efektivity reklamních kampaní. Za tímto účelem můžeme sdělit tyto informace i třetím osobám (zadavatelé reklamy). Pro užívání těchto cookies potřebujeme Váš souhlas. Vaše preference ve vztahu k reklamním a cíleným cookies si můžete kdykoli nastavit v internetovém prohlížeči jak je popsáno níže. Doba platnosti těchto cookies je maximálně 2 roky.

Nesouhlas a odstranění souborů cookie
Pokud chcete odmítnout nebo odstranit všechny soubory cookie, můžete to provést v nastavení Vašeho prohlížeče. V případě odmítnutí souborů cookie může být snížena funkcionalita těchto stránek a některé části webu se nemusí zobrazovat správně.