logo

Informácie o ochrane osobných údajov

Ochrana osobných údajov

  1. Spoločnosť G.N.P. spol. s r.o. (Prevádzkovateľ paketo.one), so sídlom Dolní Jasénka 279, 755 01 Vsetín, IČ 63319926, právnická osoba zapísaná v OR KS Ostrava v oddiele C, vložky 8184, spracováva v prípade vašej dopytu služieb v zmysle zákona č. 101/2000 Z. . o ochrane osobných údajov, nasledujúce osobné údaje:
    – meno a priezvisko
    – emailovú adresu
    – telefón
  2. Meno, priezvisko a emailovú adresu je nutné spracovať pre vytvorenie ponuky služieb, rokovania o tejto ponuke alebo za účelom odpovede na Vami položená otázka. Takéto spracovanie umožňuje ust. § 5 ods. 2 písm. b) zákona o ochrane o osobných údajov. Tieto osobné údaje budú spoločnosťou G.N.P. spol. s r.o. spracovávané po dobu rokovaní o uzavretí zmluvy medzi vami a G.N.P. spol. s r.o., najdlhšie 1 rok od vašej dopytu, pokiaľ neudelíte súhlas na ďalšie spracovanie.
  3. Spracovanie osobných údajov je vykonávané spoločnosťou G.N.P. spol. s r.o., teda správcom osobných údajov.
  4. Vezmite, prosíme, na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:
    – požadovať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame,
    – požadovať od nás vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov,
    – vyžiadať si u nás prístup k týmto údajom a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť,
    – požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov – tento výmaz však bude mať za následok ukončenie rokovaní o zmluve,
    – v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

 

Naše podmienky použitia súborov cookies

Čo sú cookies
Cookies využíva pre svoju činnosť úplná väčšina webových stránok. Jedná sa o krátke textové súbory vytvárané webovým serverom a ukladané vo Vašom počítači prostredníctvom prehliadača. Keď sa neskôr vrátite na rovnaký web, prehliadač pošle uloženú cookie späť a server tak získa všetky informácie, ktoré si u Vás predtým uložil.
Ako G.N.P. spol. s r.o. využíva súbory cookie?
Na webových stránkach spoločnosti G.N.P. spol. s r.o. sú súbory cookie nastavené nami, prípadne tretími stranami (subjekty, s ktorými máme uzatvorenú zmluvu). Využívajú sa takzvané relačné a trvalé súbory. Relačné (krátkodobé) sú súbory cookie, ktoré sú po ukončení relácie trvalo odstránené. Naopak dlhodobé cookie sú uložené vo Vašom počítači pokiaľ neskončí ich platnosť (maximálne 2 roky), alebo nie sú Vami z počítača odstránené. Súbory umožňujú našej spoločnosti rozpoznať Vašu opakovanú návštevu.
K čomu cookies používame
Na našom webe používame tieto cookies:
Optimalizačné
Tieto súbory umožňujú sledovať anonymné používateľské dáta (napr. Trendy v klikanie) a poskytujú dlhodobo funkčné a bezproblémovú stránku pre všetkých užívateľov webu.
Analytické
Tieto súbory sú využité pre porozumenie tomu, ako návštevníci našich webových stránok stránky využívajú a ako k nim pristupujú. Možno je tak optimalizovať z hľadiska užívateľských potrieb, aby boli užívateľsky čo najpríjemnejšie.
Výkonnostné
Dôležité pre správnu funkciu webových stránok, zlepšovanie užívateľské skúsenosti. Pomôžu nám zapamätať si Vaše predvoľby, aby Vaše každá ďalšia návšteva bola pohodlnejšia a uľahčila Vám hľadanie.
Potrebné
Nevyhnutné súbory cookie sú využité pre správnu funkciu webových stránok – pamätajú si tak vaše voľby a ďalšie informácie, aby ste tieto informácie nemuseli uvádzať znova.
Reklamné
Reklamné a cielené cookies zaznamenávajú Vaše návštevy na našej webovej stránke, stránky, ktoré ste navštívili a odkazy, ktoré ste sledovali. Tieto informácie používame, aby sme Vám zobrazovali reklamy, ktoré sú pre Vás relevantné. Tieto informácie používame tiež na obmedzenie počtu opakovaní reklám, ktoré vidíte, a meranie efektivity reklamných kampaní. Za týmto účelom môžeme oznámiť tieto informácie aj tretím osobám (zadávatelia reklamy). Pre užívanie týchto cookies potrebujeme Váš súhlas. Vaše preferencie vo vzťahu k reklamným a cieleným cookies si môžete kedykoľvek nastaviť v internetovom prehliadači ako je popísané nižšie. Doba platnosti týchto cookies je maximálne 2 roky.
Nesúhlas a odstránenie súborov cookie

V prípade, že chcete odmietnuť alebo odstrániť všetky súbory cookie, môžete to urobiť v nastavení Vášho prehliadača. V prípade odmietnutia súborov cookie môže byť znížená funkcionalita týchto stránok a niektoré časti webu sa nemusí zobrazovať správne.